El Carnaval s’apodera de Royal Lleida!

Torna la festa més esbojarrada de l’any i volem celebrar-la amb vosaltres! Hem preparat les millors Màster Classes de Carnaval i, si vens disfressat pots guanyar una mensualitat gratuïta! Pren nota, i reserva plaça!

Màster Classes de Carnaval:


Dilluns 12/02

 • 9:15 h Aquagym
 • 10:15 h Zum Royal
 • 18:15 h Spartan
 • 19:30 h Spinning (60’)

Dimarts 13/02

 • 14:15 h Spartan
 • 15:30 h GAC
 • 19.30 h Spartan ( incorporada el 12/02)

A més, podeu guanyar una mensualitat gratuïta, participant amb la vostra disfressa o casquet de bany! És molt senzill:

 • Participa de les Màster Classes que hem organitzat amb la teva disfressa, fes-te una foto i puja-la al teu perfil d’Instagram!
 • Etiqueta’ns a la teva publicació i comparteix-la perquè la gent s’animi i et voti!
 • Participa fins el 16/02 a les 11h. Si en aquell moment, la teva publicació és la que acumula més #Likes hauràs guanyat una mensualitat gratuïta!

És imprescindible que el teu perfil no sigui privat, si el tens privat no ens arribarà la teva participació! Consulta les bases legals del concurs més abaix!

Estem a la teva disposició per a qualsevol dubte o suggeriment a través del telèfon 973 100 133 i del correu electrònic info@royallleida.es. Viu l’experiència Royal!

______________________________________________________

BASES LEGALS DEL CONCURS CARNAVAL 2024

1.- Entitats organitzadores i ubicació del concurs
L’activitat promocional està organitzada per Royal Lleida (FMO Lleida S.L), amb domicili a Plaça Pere Clariana, 2 43391 – Vinyols i els Arcs- (Tarragona) a fi d’incrementar la notorietat de marca i d’ampliar l’abast de seguidors als perfils socials d’Instagram.

2.- Persones a les que es dirigeix el concurs i requisits de participació
Poden participar al concurs els abonats/des del centre esportiu Royal Lleida. Per poder participar del concurs és imprescindible:

 • Tenir 16 anys o més (*)
 • Ser seguidor del perfil @royal_lleida a Instagram.
 • Fer-se una foto/vídeo disfressat/da a les Màster Classes de Carnaval 2024.
 • Si el teu perfil és privat i ens etiquetes, és molt probable que no ens arribi la teva notificació. Per tant, és imprescindible que el teu perfil sigui públic durant el període de campanya.
 • Publicar la/les fotos a les xarxes socials d’Instagram i etiquetar a @royal_lleida

Els guanyadors/es seran els propietaris dels perfils personals on es publiquin les fotografies amb més likes a Instagram, durant el període del concurs.

(*) Si el guanyador és menor d’edat haurà de rebre el premi en el seu nom una persona major d’edat.

Queden exclosos de participació al concurs els/les treballadors/es de l’entitat organitzadora. No hi ha restriccions d’àmbit territorial.  La participació al concurs és gratuïta.

3.- Dates del concurs

El període per participar comprèn del 12 al 16 febrer a les 11 h del matí sempre i quan s’hagi participat d’alguna de les següents Màster Classes de Carnaval:

Dilluns, 12 de febrer:

 • 9:15 h Aquagym
 • 10:15 h ZumRoyal
 • 18:15 h Spartan
 • 19:30 h Spinning

Dimarts, 13 de febrer:

 • 14:15 h Spartan
 • 15:30 h GAC
 • 19.30 h Spartan ( incorporada el 12/02)

Els/les guanyadors/es és donaran a conèixer el mateix dia 16 de febrer, als perfils de @royal_lleida de Instagram i Facebook.

4.- Premis del concurs
El concurs s’anunciarà al perfil social de @royal_lleida i es convidarà els usuaris/es a participar-ne (1) publicant la/les fotos als perfils, (2) etiquetant a @royal_lleida a la/les fotos publicades.

El premi consisteix en una mensualitat gratuïta per al guanyador/a del concurs. La mensualitat gratuïta s’aplicarà en la propera tramesa de rebuts disponible.

5.- Comunicació dels guanyadors/es
La publicació amb més likes es publicarà en un post a la secció de notícies dels perfils socials del centre esportiu Royal Lleida a Instagram i Facebook. A més, és contactarà amb el guanyador/a a través del xat privat d’Instagram a fi de confirmar les dades personals i concretar una cita per formalitzar l’entrega simbòlica del premi.  

Si un cop passats 5 dies naturals des del contacte per xat privat amb el guanyador/a, aquest no es posa en contacte amb el centre per a la confirmació de dades i la formalització del premi, perdrà la condició de guanyador.

El premi es formalitzarà a la recepció del centre esportiu Royal Lleida (C/Baró de Maials, 119, 25005 Lleida) on el mateix director es farà una fotografia amb el guanyador/a per, posteriorment, fer-ne difusió a través de les xarxes socials.

La persona guanyadora NO podrà traspassar el premi a un amic/conegut.

Els premis no es podran modificar o substituir sota cap circumstància per qualsevol altre objecte o compensació en metàl·lic.

6.- Responsabilitat de l’empresa
L’empresa organitzadora es reserva el dret d’escurçar, prorrogar, modificar o cancel·lar aquest concurs si així ho considera convenient o si ocorreguessin supòsits especials que impedeixin la realització del mateix.

Igualment, l’empresa organitzadora es reserva el dret d’eliminar fotos o comentaris que no s’adeqüin a la seva filosofia d’empresa o que es considerin ofensives per a altres internautes.

L’empresa organitzadora no es fa responsable de les afirmacions que terceres persones facin a través de la xarxa social i es reserva el dret de dur a terme les actuacions judicials que cregui pertinents contra les mateixes.

7.- Tractament de les dades personals
Les dades personals facilitades seran incorporades al fitxer automatitzat, propietat de Royal Lleida (FMO Lleida S.L). El tractament de les mateixes es realitzarà de conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en la Llei 34/2002 de 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic.

Royal Lleida (FMO Lleida S.L) es reserva el dret d’informar els participants de les promocions i accions comercials que l’empresa dugui a terme posteriorment per qualsevol mitjà.

9.- Llei aplicable
Per a tot el que no s’especifica en aquestes bases legals de concurs a Instagram, la promoció s’ha de sotmetre a la normativa espanyola que estigui en vigor en aquell moment. En cas de litigi resoldran la contesa els Jutjats i Tribunals de Lleida, sense perjudici del fur que pogués correspondre segons la normativa aplicable.

10.- Acceptació de les bases d’aquest concurs
S’accepten aquestes bases legals en tant que es participa disfressat de qualsevol de les Màster Classes organitzades a tals efectes. En cas que desitgis obtenir més informació et pots posar en contacte amb l’empresa organitzadora:

ROYAL LLEIDA –  trucant al següent número de telèfon (973 100 133) o enviant un correu electrònic a administracio@royallleida.es.