Skip to content

Avís Legal

OBJECTE

La finalitat del lloc web www.royallleida.com és donar a conèixer el centre esportiu.

Aquest avís legal regula l’ús i la utilització del lloc web www.royallleida.com del qual és titular FITNESS MANAGEMENT & OPPORTUNITIES LLEIDA, SL, a partir d’ara ROYAL LLEIDA.

La navegació pel lloc web us atribueix la condició d’USUARI d’aquest i comporta la seva acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions publicades en aquest avís legal, advertint que aquestes condicions podran ser modificades sense notificació prèvia per part de ROYAL LLEIDA en aquest cas es procedirà a la seva publicació i avís amb la màxima antelació possible.

Per això és recomanable llegir-ne atentament el contingut en cas de desitjar accedir i fer ús de la informació i dels serveis oferts des d’aquest lloc web.

L’usuari, a més, s’obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i aquest Avís Legal, i respondrà davant de ROYAL LLEIDA o davant de tercers, de qualsevol dany i perjudici que pogueren causar-se com a conseqüència de l’incompliment de dita obligació.

Qualsevol utilització diferent de l’autoritzada està expressament prohibida, i ROYAL LLEIDA podrà denegar o retirar l’accés i el seu ús en qualsevol moment.

IDENTIFICACIÓ I TITULARITAT

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, el titular exposa les seves dades identificatives.

Titular: FITNESS MANAGEMENT & OPPORTUNITIES LLEIDA, SL

NIF: B01791482
Domicili:C/ PLAÇA PERE CLARIANA Nº 2 SEGUNDO 1 A, 43391 VINYOLS I ELS ARCS – TARRAGONA

Registre: Está inscrita en el Registro Mercantil de Tarragona · Tomo: 321 Folio: 115 · Hoja nº T-55865

Lloc Web: www.royallleida.com

COMUNICACIONS

Per a comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva  disposició diferents mitjans  de contacte que detallem a continuació:

 • Telèfon: 973 100 133
 • E-mail: info@royallleida.com
 • Adreça postal: CARRER BARÓ DE MAIALS Nº 117, 25005 LLEIDA

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i ROYAL LLEIDA es consideraran eficaces, amb caràcter general, quan es realitzin a través de qualsevol mitjà dels detallats anteriorment.

CONDICIONS D'ÚS I UTILITZACIÓ

El lloc web i les vostres informacions són d’accés lliure i gratuït. No obstant això, ROYAL LLEIDA pot condicionar la utilització d’alguns dels serveis oferts a la seva web a la formalització prèvia del corresponent contracte de prestació de serveis sota llicències.

La utilització del lloc web t’atorga la condició d’usuari, i implica l’acceptació completa de totes les clàusules i condicions d’ús incloses en les pàgines:

Si no estàs d’acord amb totes i cadascuna d’aquestes clàusules i condicions t’abstindràs d’utilitzar aquest lloc web.

L’accés a aquest lloc web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Royal Lleida.

A través d’aquest lloc web, el titular et facilita l’accés i la utilització de diversos continguts que el titular o els seus col·laboradors han publicat per mitjà d’Internet.

A tal efecte, t’obligues i compromets a NO utilitzar qualsevol dels continguts del lloc web amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest avís legal o per la legislació vigent, entre d’altres:

 • Difondre continguts delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfobs, ofensius, d’apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o ordre públic.
 • Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d’alterar, fer malbé, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics de ROYAL LLEIDA o de terceres persones; així com obstaculitzar l’accés d’altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals ROYAL LLEIDA presta els seus serveis.
 • Intentar accedir als comptes de correu electrònic d’altres usuaris o àrees restringides dels sistemes informàtics de ROYAL LLEIDA o de tercers i, si s’escau, extreure’n informació.
 • Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació de ROYAL LLEIDA o suplantar la identitat de qualsevol altre usuari.
 • Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició de ROYAL LLEIDA o qualsevol altra forma de comunicació pública, transformar o modificar els continguts, llevat que es compti amb l’autorització del titular dels drets corresponents o això resulti legalment permès.
 • Demanar dades amb finalitat publicitària i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb finalitats de venda o altres de naturalesa comercial sense que intervingui la seva prèvia sol·licitud o consentiment.

MESURES DE SEGURETAT

Les dades personals que facilitis al Titular poden ser emmagatzemats en bases de dades automatitzades o no, la titularitat correspon en exclusiva a Royal Lleida, que assumeix totes les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en les mateixes d’acord amb el que estableix la normativa vigent en protecció de dades.

No obstant això, has de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant el Titular no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos tot i que el Titular posa tots els mitjans necessaris i pren les mesures de seguretat oportunes per evitar la presència d’aquests elements nocius.

EXCLUSIÓ DE RESPONSABILITAT EN L'ACCÉS I LA UTILITZACIÓ DEL WEB

El propietari de la web exclou qualsevol responsabilitat relacionada amb la disponibilitat, fiabilitat i continuïtat del lloc web, encara que sempre intentés restablir el més aviat possible la interrupció i en la mesura de les seves possibilitats disposar de mitjans alternatius.

ROYAL LLEIDA exclou, fins on permet l’ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

 • La impossibilitat d’accés al lloc web o la manca de veracitat, exactitud, exhaustivitat i/o actualitat dels continguts, així com l’existència de vicis i defectes de tota mena dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició, als que s’hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s’hi ofereixen.
 • La presència de virus o altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.
 • L’incompliment de les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i aquest avís legal com a conseqüència de l’ús incorrecte del lloc web. En particular, i de manera exemplificativa, ROYAL LLEIDA no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l’honor, a la intimitat personal i familiar ia la pròpia imatge, així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita.

Així mateix, ROYAL LLEIDA declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que estigui fora d’aquesta web i no sigui gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels links que apareixen en aquesta web és exclusivament informar l’usuari sobre l’existència d’altres fonts susceptibles d’ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. ROYAL LLEIDA no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats; ni suggereix, convida o recomana la visita a aquests, per la qual cosa tampoc serà responsable del resultat obtingut. ROYAL LLEIDA no es responsabilitza de l’establiment d’hipervincles per part de tercers.

PROCEDIMENT EN CAS DE REALITZACIÓ D'ACTIVITATS DE CARÀCTER IL·LÍCIT

En el cas que qualsevol usuari o un tercer consideri que hi ha fets o circumstàncies que revelin el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i/o de la realització de qualsevol activitat a les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web, haurà de enviar una notificació a ROYAL LLEIDA identificant-se degudament i especificant les suposades infraccions.

DADES PERSONALS

Pots consultar tota la informació relativa al tractament de dades personals que recull el Titular a la pàgina de Política de Privacitat.

CONTINGUTS

El Titular ha obtingut la informació, el contingut multimèdia i els materials inclosos al lloc web de fonts que considera fiables, però, si bé ha pres totes les mesures raonables per assegurar que la informació continguda és correcta, el Titular no garanteix que sigui exacta, completa o actualitzada. Royal Lleida declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la informació continguda en les pàgines d’aquest lloc web.

Queda prohibit transmetre o enviar a través de el lloc web qualsevol contingut il·legal o il·lícit, virus informàtics, o missatges que, en general, afectin o violin drets del Titular o de tercers.

Els continguts de www.royallleida.com tenen únicament una finalitat informativa i sota cap circumstància han d’usar-ni considerar com a oferta de venda, sol·licitud d’una oferta de compra ni recomanació per realitzar qualsevol altra operació, llevat que així s’indiqui expressament.

Royal Lleida es reserva el dret a modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut de www.royallleida.com, els vincles o la informació obtinguda a través del lloc web, sense necessitat de previ avís.

Royal Lleida no és responsable dels danys i perjudicis que es puguin derivar de la utilització de la informació del lloc web o de la continguda en les xarxes socials del Titular.

POLÍTICA DE COOKIES

A la pàgina Política de Cookies pots consultar tota la informació relativa a la política de recollida i tractament de les cookies.

Enllaços a altres llocs web

El Titular pot proporcionar accés a llocs web de tercers mitjançant enllaços amb la finalitat exclusiva de informar-te sobre l’existència d’altres fonts d’informació a Internet en què podràs ampliar les dades ofertes en el lloc web.

Aquests enllaços a altres llocs web no suposen en cap cas un suggeriment o recomanació perquè visitis les pàgines web de destinació, que estan fora de control de la persona titular, per la qual cosa Royal Lleida no és responsable del contingut dels llocs web vinculats ni del resultat que obtinguis al seguir els enllaços.

Així mateix, Royal Lleida no respon dels links o enllaços ubicats en els llocs web vinculats als que et proporciona accés.

L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre Royal Lleida i el propietari de el lloc en què s’estableixi l’enllaç, ni l’acceptació o aprovació per part del Titular dels seus continguts o serveis.

Si accedeixes a un lloc web extern des d’un enllaç que trobis en www.royallleida.com hauràs llegir la pròpia política de privacitat de l’altre lloc web que pot ser diferent de la d’aquest lloc web.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Tots els drets estan reservats.

Tots els continguts del lloc web, com ara textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra la propietat de la qual pertany a ROYAL LLEIDA sense que puguin entendre’s cedits a l’usuari cap dels drets d’explotació sobre aquests més enllà del que és estrictament necessari per al correcte ús de la web.

En definitiva, els usuaris que accedeixin a aquest lloc web poden visualitzar els continguts i efectuar, si escau, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s’instal·lin a servidors connectats a xarxes, ni siguin objecte de cap mena d’explotació.

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen al lloc web són propietat de ROYAL LLEIDA, sense que es pugui entendre que l’ús o accés a aquest atribueixi a l’usuari cap dret sobre aquests.

La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d’explotació queden prohibits.

L’establiment d’un hipervincle no implica en cap cas l’existència de relacions entre ROYAL LLEIDA i el propietari del lloc web on s’estableixi, ni l’acceptació i l’aprovació per part de ROYAL LLEIDA dels seus continguts o serveis.

ROYAL LLEIDA no es responsabilitza de l’ús que cada usuari doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi sobre la base d’aquests.

LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

Royal Lleida declina qualsevol responsabilitat en cas que existeixin interrupcions o un mal funcionament dels Serveis o continguts oferts a Internet, qualsevol que sigui la causa. Així mateix, el titular no es fa responsable per caigudes de la xarxa, pèrdues de negoci a conseqüència d’aquestes caigudes, suspensions temporals de fluid elèctric o qualsevol altre tipus de dany indirecte que et pugui ser causat per causes alienes al Titular.

Abans de prendre decisions i/o accions amb base a la informació inclosa en el lloc web, el titular et recomana comprovar i contrastar la informació rebuda amb altres fonts.

JURISDICCIÓ

Aquest Avís Legal es regeix íntegrament per la legislació espanyola.

CONTACTE

En cas que tinguis qualsevol dubte sobre aquestes Condicions legals o vulguis realitzar qualsevol comentari sobre aquest lloc web, pots enviar un missatge de correu electrònic a l’adreça info@royallleida.es.