RESPIRA 2024! Les Jornades de Ioga i Meditació

El 21 de juny és el Dia Internacional del Ioga i ho celebrarem, de nou, amb tu!

Et compartim el programa de la 3a edició del RESPIRA, les jornades organitzades per Royal Lleida i Royal Escola de Formació de Ioga i Meditació. Totes les activitats s’ofereixen gratuïtament pels usuaris/es de Royal Lleida i per l’alumnat i exalumnat de Royal Escola de Formació (places limitades). 

PROGRAMA

Dimecres, 5 de juny: Aprendre a respirar en benefici de la teva salut

La respiració és el procés indispensable que ens manté vius i que intervé en molts dels nostres processos fisiològics. Amb aquest taller, investigarem com són els nostres patrons de respiració a través de l’observació, i aprendrem a respirar en benefici de la nostra salut física, mental i emocional. 

Amb la instructora Andrea Hernández.

  • Horari: de 18.30h a 20h 
  • Lloc: Sala Suaus

 

Divendres, 7 de juny: Atenció plena en el dia a dia

Un espai i un moment per parar i entendre que el benestar és a les nostres mans sense equipacions específiques. Ens aproparem al mindfulness, els seus beneficis i els principis necessaris per practicar-lo. A través de la seva pràctica observarem com és de fàcil que la nostra ment es distregui, i com canvia tot quan hi posem atenció. 

Amb l’instructor Xavi Fontana.

  • Horari: de 18.30h a 20h 
  • Lloc: Sala suaus

 

Dijous, 13 de juny: Ayurveda, ioga i mascaretes facials

Ens introduirem a la ciència de l’Ayurveda descobrint els doshas, els principis fonamentals i les pautes per millorar la nostra salut física, mental i emocional. Ens aproparem a la seva pràctica preparant i aplicant una mascareta facial coneixent les propietats del Nim, el massatge cranial i facial i l’oli de sèsam.  Amb la instructora Mercè Pérez.

  • Horari: de 18.30h a 20h 
  • Lloc: Sala suaus 
 
 

Divendres, 14 de juny:  Ioga amb els 5 sentits! 

A les 18h: Sessió especial de Ioga amb les instructores Carla Mestre i Maria Masfret.

A les 19h: “Desperta la teva veu essencial” amb Sebastián Cabral.

A les 20.30h: Refrigeri saludable.

  • Horari: de 18h a 21h
  • Lloc: al pati del Rectorat de la Universitat de Lleida

 

Vine a les sessions amb roba còmoda, la teva estoreta i una manta. Inscriu-te a través d’aquest formulari i a la recepció del centre esportiu Royal Lleida fins al 3 de juny (places limitades).. 

Per qualsevol dubte estem a la teva disposició al telèfon 973 100 133 i al correu electrònic info@royallleida.es.

T’esperem amb molta il·lusió! Comptem amb tu!

* Aquestes activitats són gratuïtes per abonats/des de Royal Lleida i alumnat i exalumnat de Royal Escola de Formació. Si no formes part d’aquests col·lectius, consulta els preus a la recepció del centre esportiu.