Skip to content

Activitats de Sala

ZUMROYAL

Activitat ballada i coreografiada, creada amb diferents estils musicals (salsa, merengue, samba, reggaeton, cúmbia…) Diversió assegurada!

VIRTUAL SPINNING

Molt més que pedalar. Treballa la teva capacitat cardiovascular i resistència; posa’t en forma seguint el ritme de la música mentre visualitzes un recorregut, el perfil de sessió, i les intensitats durant el temps transcorregut. Amb el suport audiovisual de Schwinn© i un instructor virtual.

AEROSTEP

Activitat coreografiada i rítmica sobre el step, gràcies al qual afegim intensitat en el treball de tronc inferior.

BODY PUMP

Activitat orientada especialment a treballar la força i la resistència muscular mitjançant una estructura per grups musculars i al ritme de la música.

GAC

Treball muscular de tronc inferior, específicament glutis, abdominals i cames.

HIIT

Entrenament intervàl·lic d’alta intensitat. Circuit dinàmic i/o per estacions amb combinació de treball muscular i metabòlic.

SALUT D’ESQUENA

Allibera tensions, millora la postura, estira’t i redueix desequilibris i dolors mitjançant exercicis de baixa intensitat.

PILATES

Mètode de condicionament físic sense impacte. Treball integral centrat en la musculatura profunda, la flexibilitat i el control de la respiració.

IOGA

Ioga actiu, dinàmic i fort, on tonificarem profundament la musculatura i flexibilitzarem el cos amb la repetició d’assanes. El moviment és vida i el Ioga vitalitza tot l’organisme millorant la circulació de la sang i activant el nostre sistema nerviós, despertant la coordinació entre moviment i respiració i per tan aportant plena consciencia.

HIPOPRESSIUS

Conjunt de tècniques posturals que provoquen un descens de la pressió intraabdominal i una activació reflexa de la musculatura del sòl pèlvic i de la faixa abdominal.

*Per assistir a aquesta activitat és imprescindible haver realitzat un curs introductori a Royal.

CORE

Sessió exprés (15 min.) destinada a enfortir la musculatura abdominal i el CORE de manera global i funcional.

CROSS

Activitat que combina diferents sistemes i mètodes d’entrenament. Sessió d’alta intensitat, global i dinàmica amb grans beneficis a nivell cardiovascular i de força.

SPARTAN ROYAL

Activitat amb una alta despesa calòrica en la què es combina el treball funcional, d’autocàrrega i metabòlic, per millorar la resistència, la força i agilitat. Activitat mixta d’alta intensitat.

SPINNING

Classe amb tècnic presencial sobre una bicicleta estàtica. Durant la sessió es compta amb el recolzament d’imatges i recorreguts projectats i gravats en alta qualitat. Pots realitzar el teu FTP i amb el lector de watts podràs saber en quina àrea i zona d’entrenament estàs treballant per aconseguir els teus objectius.

VIRTUAL SPINNING

Molt més que pedalar. Treballa la teva capacitat cardiovascular i resistència; posa’t en forma seguint el ritme de la música mentre visualitzes un recorregut, el perfil de sessió, i les intensitats durant el temps transcorregut. Amb el suport audiovisual de Schwinn© i un instructor virtual.

WALKING SPA

Circuit realitzat a l’SPA guiat pels nostres tècnics. Treballem diferents objectius: activació del reg sanguini, relaxació muscular i/o relaxació del sistema nerviós.

TRX©

Entrenament en suspensió, ideal per treballar la musculatura de manera global.

Tipus d'activitat

Intensitat