Botànica, salut i somriures en el mes de les flors

A Royal Lleida ens preparem cada mes per oferir-te noves propostes que enforteixin el cos, la ment, lànima i el cor. I el mes de maig no podia ser menys.

RESTART PROGRAM: Taller SomRiure Creatiu, 14 d’abril, a les 11.00h

Atenent a les vostres peticions d’un taller de risoteràpia, la pedagoga i professional en el camp de l’autoconeixement, Lídia Ullate Agramunt, ens ajudarà a trobar el nostre potencial utilitzant el moviment, el somriure i  la creativitat. En aquesta sessió aprendrem a treure el nostre somriure més genuí per gaudir de la nostra alegria de viure.

TALLER D’HIPOPRESSIUS: 19 de maig a les 17.30h

La nostra tècnica, Alba Giménez Flores, certificada en Low Pressure Fitness (LPF), ha preparat un Taller d’hipopressius, el dimecres, 19 de maig, a les 17.30h. Al taller ens ensenyarà a entrenar la musculatura abdominal i pèlvica. La respiració i els exercicis posturals reduiran els mals d’esquena i ens milloraran l’equilibri, donant-nos qualitat de vida.

Preu socis/es: 6 €

Preu no socis/es: 8 €

Aquest preu inclou un dossier amb les explicacions i exercicis que aprendreu en la sessió. Cal fer l’abonament al fer la inscripció a la recepció del centre. Apunteu-vos de seguida, que hi ha places limitades!

ROYAL NATURE: Visita guiada a l’Arboretum, 27 de maig a les 18.00h.

Gaudeix d’aquesta activitat en família o amb els amics. Ens reunirem a l’entrada de l’Arboretum, al carrer Enric Farreny, 49 de Lleida, a les 18.00h.  La visita guiada ens la farà el director de l’Arboretum, Josep Antoni Conesa, professor de la Universitat de Lleida.

Preu socis/es: 3 €

Preu no socis/es: 5 €

Cal fer l’abonament al fer la inscripció. Apunta’t a la recepció del centre i vine a descobrir el jardí botànic de la nostra ciutat.

Comptem amb tu per viure intensament aquest mes de maig. A més, és el mes de les flors i a Lleida celebrem la Festa Major d’Estiu. Tot l’equip de Royal Lleida et desitja Bona Festa Major!