Natura i cultura per gaudir de l’entorn a Royal Lleida

A Royal Lleida treballem cada dia per poder oferir-te experiències significatives, oportunitats per desconnectar, aprendre o superar-te. I amb aquest mateix esperit iniciem el mes d’abril.

  • El proper dissabte 9 d’abril hem organitzat una ruta al Congost del Montrebei, un dels indrets més espectaculars de tota la península. Aquesta excursió ens durà per una de les joies de la natura, amb parets verticals de més de 500 metres que separen Lleida i Osca. Serà la primera de diverses propostes “Royal Nature”, que persegueixen crear espais per gaudir de la natura i l’activitat física en companyia dels nostres tècnics i companys de rutines i entrenaments. Ens organitzarem per arribar fins l’entrada del Congost en vehicles particulars, i iniciarem l’excursió en grup seguint els consells i recomanacions dels nostres professionals. El viatge incorpora una assegurança, i el preu de l’activitat és de 8€ que caldrà abonar a la recepció del centre per formalitzar la inscripció. No badis! Les places son limitades!
  • El 7 d’abril, a les 18.00h, hem preparat per a vosaltres un taller molt especial. L’especialista en intel·ligència emocional, Maria del Olmo, del grup Tàctica 360, ens ajudarà a treure el millor de nosaltres mateixos i fer brillar els nostres talents davant els reptes d’equip. Si aprens a estimar-te podràs oferir el millor de tu als que t’envolten. I quan més et coneguis, més eficaç seràs en el teu dia a dia. Una oportunitat única que no et pots perdre!

En els propers dies també celebrarem la Diada de Sant Jordi. Si us apropeu al nostre centre el 22 i/o 23 d’abril rebreu un obsequi per compartir amb nosaltres aquest dia.

Ja tenim aquí la Setmana Santa! A Royal Lleida, com vosaltres, necessitem recarregar les piles i, per això, descansarem del 15 al 18 d’abril, ambdós inclosos per retrobar-nos el dia 19 d’abril amb les forces renovades.