ROYAL FASHION WEEK & TITAN DESERT TEAM 2022

A Royal Health & Fitness Clubs estem de celebració. Volem compartir amb tu la nova oferta de roba esportiva per a tècnics/-es i usuaris/-es, i fer la presentació oficial de l’equip Royal que enguany participa de la cursa per etapes Titan Desert 2022 al Marroc.

La nova col·lecció de roba ha estat pensada per gaudir d’experiències esportives òptimes amb peces modernes, lleugeres i confortables, pensades per a cada tipus d’activitat. El mateix dia podreu adquirir les peces de roba que us presentarem.

Ho farem amb una autèntica desfilada Fashion Week i… movent l’esquelet! Música, Zumba, i una recreació de les condicions de la competició Titan per als amants de la bici! No t’ho pots perdre! Pren nota de tots els detalls:

Horari de la jornada:

  • Presentació de la jornada i connexió en directe amb Royal Tarraco: a les 10.30h (Espai Royal Outdoor)
  • Màsters simultànies de Zumba (a l’espai Outdoor) & Spinning (a la Sala d’Spinning): a les 11h
  • Vermut electrònic fins a les 13h (Espai Royal Outdoor)

Apunta’t a través de la recepció del centre esportiu Royal Lleida. Les places son limitades!

Recorda que estem a la teva disposició per qualsevol dubte o suggeriment a través del telèfon 973 100 123 i del correu electrònic administracio@royallleida.es.

Una abraçada!