És Carnaval a Royal Lleida

Concurs de disfresses i casquets de bany

A Royal Lleida celebrem el Carnaval la setmana del 28 de febrer al 4 de març.  Al centre durem a terme classes especials i un concurs de disfresses. Pren nota i participa!:

Màsters de Carnaval:

Dilluns, 28 de febrer:

 • ZumRoyal, de 10:15h a 11.00h
 • BodyPump, de 19:30h a 20:15h

Dimarts, 1 de març:

 • ZumRoyal, de 14.30h a 15.15h
 • SpartanRoyal, de 19.30h a 20.15h

Dijous, 3 de març:

 • Aquagym, de 9.15h a 10:00h (premi a la millor decoració de casquets de bany)
 • BodyPump, de 19.30h a 20.15h

Les categories dels premis són:

 • Premi especial per a la millor disfressa (categoria individual i categoria duo)  Premi a la millor decoració de casquets de bany.

Per participar en el concurs cal fer-se fotografies en alguna de les Màster Classes i compartir-les a les xarxes socials, etiquetant a @RoyalLleida. La publicació que obtingui més likes, a cada categoria, guanyarà una mensualitat gratuïta.

BASES LEGALS DEL CONCURS CARNESTOLTES 2022

1.- Entitats organitzadores i ubicació del concurs

L’activitat promocional està organitzada per Royal Lleida (FMO Lleida S.L), amb domicili a Plaça Pere Clariana, 2 43391 – Vinyols i els Arcs- (Tarragona) a fi d’incrementar la notorietat de marca i d’ampliar l’abast de seguidors als perfils socials d’Instagram i de Facebook.

2.- Persones a les que es dirigeix el concurs i requisits de participació

Poden participar del sorteig tant els abonats/des com els cursetistes del centre esportiu Royal Lleida. Per poder participar del sorteig és imprescindible:

 • Tenir 16 anys o més (*)
 • Ser seguidor del perfil @royal_lleida a Instagram i/o a Facebook
 • Fer una foto disfressat/da a les classes especials de Carnestoltes 2022
 • Publicar la/les fotos a les xarxes socials de Instagram i/o Facebook i etiquetar a @royal_lleida

Els guanyadors/es seran els propietaris dels perfils personals on es publiquin les fotografies amb més likes a les xarxes socials esmentades.

(*) Si el guanyador és menor d’edat haurà de rebre el premi en el seu nom una persona major d’edat.

Queden exclosos de participació al concurs els/les treballadors/es de l’entitats organitzadora. No hi ha restriccions d’àmbit territorial.  La participació al concurs és gratuïta.

3.- Dates del concurs

El període per participar comprèn del 28 de febrer al 4 de març de 2022. Els/les guanyadors/es es publicaran entre el 7 i l’11 de març, als perfils de @royal_lleida d’Instagram i Facebook.

4.- Premis del concurs

El concurs s’anunciarà als perfils socials de @royallleida i es convidarà els usuaris/es a participar-ne (1) publicant la/les fotos als perfils, (2) etiquetant a @royal_lleida a la/les fotos publicades.

El concurs té els següents premis:

 1. Premi a la millor disfressa de les Màster Classes de Carnaval 2022.
  1. Categoria individual.
  1. Categoria duo.
 2. Premi al millor casquet de bany decorat. Aquest premi é s individual i la foto ha de fer-se a la màster d’aquagym, del dia 28 de febrer.

Els premis consisteixen en una mensualitat gratuïta per guanyador/a de cada categoria (un total de 3 premis / mensualitats).

5.- Comunicació dels guanyadors/es

Els nick name dels guanyadors/es es publicaran en un post a la secció de notícies dels perfils @royal_lleida. A més, es contactarà amb els guanyadors/es a través del xat privat a fi de confirmar les dades personals i concretar una cita per formalitzar l’entrega del premi.

Si un cop passats 5 dies naturals des del contacte per xat privat amb el guanyador/a, aquest no es posa en contacte amb el centre per a la confirmació de dades i la formalització del premi, perdrà la condició de guanyador.

El premi es formalitzarà a la recepció del centre esportiu Royal Lleida (C/Baró de Maials, 119, 25005 Lleida) on el mateix director es farà una fotografia amb els guanyadors/es per, posteriorment, fer-ne difusió a través de les xarxes socials.

La persona guanyadora NO podrà traspassar el premi a un amic/conegut. En el cas que no pugui beneficiar-se, el premi quedarà desert. En cas que el concurs no compti amb un mínim de 10 participants serà declarat desert. Els premis no es podran modificar o substituir sota cap circumstància per qualsevol altre objecte o compensació en metàl·lic.

6.- Responsabilitat de l’empresa
L’empresa organitzadora es reserva el dret d’escurçar, prorrogar, modificar o cancel·lar aquest sorteig si així ho considera convenient o si ocorreguessin supòsits especials que impedeixin la realització del mateix.

Igualment, l’empresa organitzadora es reserva el dret d’eliminar fotos o comentaris que no s’adeqüin a la seva filosofia d’empresa o que es considerin ofensives per a altres internautes.

L’empresa organitzadora no es fa responsable de les afirmacions que terceres persones facin a través de la xarxa social i es reserva el dret de dur a terme les actuacions judicials que cregui pertinents contra les mateixes. Tampoc es responsabilitza dels danys o perjudicis que poguessin ocórrer en el moment en què el guanyador gaudeixi del premi.

7.- Tractament de les dades personals
Les dades personals facilitades seran incorporades al fitxer automatitzat, propietat de Royal Lleida (FMO Lleida S.L). El tractament de les mateixes es realitzarà de conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en la Llei 34/2002 de 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic.

Royal Lleida (FMO Lleida S.L) es reserva el dret d’informar els participants de les promocions i accions comercials que l’empresa dugui a terme posteriorment per qualsevol mitjà.

9.- Llei aplicable

Per a tot el que no s’especifica en aquestes bases legals de sorteig a Instagram i Facebook, la promoció s’ha de sotmetre a la normativa espanyola que estigui en vigor en aquell moment. En cas de litigi resoldran la contesa els Jutjats i Tribunals de Lleida, sense perjudici del fur que pogués correspondre segons la normativa aplicable.

10.- Acceptació de les bases d’aquest concurs

En participar en el concurs i donar les teves dades personals estàs acceptant de forma expressa les anteriors bases del sorteig. En cas que desitgis obtenir més informació et pots posar en contacte amb l’empresa organitzadora:

ROYAL LLEIDA –  trucant al següent número de telèfon (973 100 133) o enviant un correu electrònic a administracio@royallleida.es.