Viure amb alegria! Victor Küppers a Tarragona, només per a tu!

Arranquem l’any amb una proposta d’activitats per aprofitar al màxim les experiències personals i les circumstàncies socials per créixer personalment i viure amb alegria.

Aquesta nova etapa a Royal Health & Fitness Clubs s’inicia amb diferents esdeveniments a Lleida i Tarragona, entre ells l’experiència motivacional orientada a la gestió de l’entusiasme que realitzarem els propers dies. L’excepcional conferenciant Victor Küppers en serà el protagonista i a través d’ell aprendrem a omplir-nos d’optimisme per fer front als temps que ens toca viure. Una oportunitat exclusiva i gratuïta per a tots els abonats/es dels nostres centres esportius i per a l’alumnat i exalumnat de Royal Escola de Formació.

Serà el proper divendres 18 de febrer a les 19.30h, al Teatre Tarragona, un ocasió per trobar-nos i per créixer personalment.

Com has de fer per apuntar-te? Revisa el correu electrònic que t’hem fet arribar. Per qualsevol dubte, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de l’email events@royalfitness.cat. A més, estem a la teva disposició a la recepció dels nostres centres!

No et pots perdre aquesta oportunitat única! Comptem amb tu per omplir d’alegria aquest 2022!