Royal is my superpower

No es ficció, l’exercici físic és +salut i + vida!

Ja tenim aquí el mes de gener, i amb ell l’oportunitat de planificar els nostres propòsits, posant al capdavant de la llista la principal prioritat: la nostra salut!

Des de Royal Lleida volem ajudar a prendre consciència del gran aliat que l’activitat física suposa per a la nostra salut i el nostre benestar integral. De fet, podríem dir que l’exercici físic és un superpoder! Sí, un recurs extraordinari que ens aporta grans beneficis. No és broma! L’activitat física ens protegeix, i totes les possibilitats que t’oferim a Royal Lleida participen a l’hora de prevenir moltes patologies i com a part del tractament de moltes condicions i malalties.

Posem-li ciència! Aquests dies a les nostres plataformes t’oferirem un seguit de consells i indicacions que ens ajudaran a comprendre millor tot el que l’activitat física pot fer per nosaltres.

Aquí et compartim algunes idees fonamentals:

  • Amb una població activa es podrien prevenir més de 10.000 morts prematures l’any a Europa i 11,5 milions de nous casos de malalties cròniques d’aquí al 2050 (OMS, 2023).

  • Tots els professionals de l’activitat física i l’esport són agents de la salut (COPLEFC, 2023).
  •  
  • La combinació d’exercicis, recursos i entorns d’entrenament milloren el rendiment de les nostres rutines. El principi de varietat és clau! (Molina, 2023).

Connecta’t a les nostres xarxes i plataformes i descobreix tot el què podem fer a Royal Lleida per la teva salut i benestar! I ho fem compromesos amb tu i amb el teu progrés!

T’ho posem fàcil: fins el 29/02 la matrícula d’inscripció és gratuïta! En qualsevol cas, mou-te!