#RoyalRevolution: hem passat de nivell, comprova-ho!

Arrenca un nou curs escolar i tenim molts motius per pensar que aquesta temporada serà inoblidable! A Royal Lleida hem efectuat una sèrie de millores pensant en tu i els teus objectius: hem passat de nivell! Comprova-ho!

Som un centre #Top!

En les darreres setmanes hem completat la sèrie d’intervencions que us havíem promès, només resta posar a punt el Jacuzzi per l’octubre!

  • Zona Sala Fitness Indoor: un espai amb més recursos, l’última tecnologia, i  l’ampliació de l’àrea de pes lliure!
  • Zona Social: sala renovada i acomodada per facilitar-te el descans i l’avituallament!
  • Zona Outdoor: amb la nova estructura d’entrenament funcional no trobaràs repte que se’t resisteixi!
  • Zona Piscina: en els darrers mesos hem incrementat les hores de servei de sauna i bany de vapor i, a l’octubre, tornaràs a gaudir del teu espai wellness: reobrim el Jacuzzi!

 

Ets el nostre #GameMàster! Aconsegueix el teu premi!
Si ja ets abonat/da amb quota activa, porta els teus amics/es a conèixer-nos. Si es donen d’alta, et regalem una motxilla esportiva Royal! 

A més, tothom qui vulgui visitar-nos per conèixer els serveis i instal·lacions ho pot fer, deixant les seves dades a la recepció del centre esportiu. En tot cas, aquesta visita es pot realitzar un cop dins el període de campanya.*

Nou servei #SportReset! Estrenem servei de quiromassatge terapèutic i readaptació esportiva!

Oferim un nou servei de Quiromassatge i Teràpies Manuals obert a usuaris/es i no usuaris/es, i que treballa de manera integrativa amb l’exercici físic i la readaptació. Que cap lesió o malestar et deixi #ForadeJoc! Consulta a la recepció del centre tots els detalls i posa’t en mans dels millors professionals!

A més… estem a punt d’engegar les Escoles Esportives!
A l’octubre, tornen les Escoles Esportives de Royal Lleida amb un programa orientat a estimular en els més petits l’activitat física, la salut i els valors esportius! Pàdel, Natació, Cross Kids o Zumba Kids… descobreix tots els detalls aquí!

Si no ho tens clar, et convidem a gaudir de la Màster de Zumba que realitzarem el proper dimecres 27 de setembre a les 17.30h, oberta a infants i famílies. Comprovareu exactament com planifiquem les sessions i com gaudim plegats de l’activitat física! Apunta’t a la recepció del centre o a través a través del telèfon 973 100 133 i del correu electrònic info@royallleida.es

Som un gran equip, una gran família, i volem que en formis part aprofitant tots els recursos i serveis que posem al teu abast. Treballem diàriament amb els millors tècnics per acompanyar-te en l’assoliment dels teus objectius. Amb ells no hi ha res impossible! 

Comença la #RevolucióRoyal! Forma-hi part i gaudeix-la!

*Aprofita l’oportunitat des del 12 de setembre i fins el 31 d’octubre! En aquest període, a més, la matrícula és gratuïta!