Escoles Esportives 2023-24: un món ple de salut i diversió!

Estem a punt d’iniciar un nou curs escolar amb tota l’energia del món!

A l’octubre, tornen les Escoles Esportives de Royal Lleida amb un programa orientat a estimular en els més petits l’activitat física, la salut i els valors esportius! Tenim les millors instal·lacions i un equip d’educadors/es especialitzat i preparat per afavorir el desenvolupament integral d’infants i joves.

Comencem el 2 d’octubre, i hem preparat activitats per a tothom: 

  • Natació: La natació es un esport molt complert que afavoreix la coordinació, la força muscular i la respiració en un entorn lúdic on guanyaran en autonomia, seguretat i autoestima.
  • Pàdel: És un esport semblant el tennis però molt més dinàmic, això fa que sigui molt divertit. Aprendran la tècnica i regles del joc, i milloraran aspectes físics com la psicomotricitat, l’estabilitat, la velocitat i la gestió de les emocions.
  • Cross Kids: Treballem totes les capacitats físiques en grup, assolint reptes en comú, fomentant la disciplina i la perseverança. Cada classe planteja diferents activitats fent que sigui molt divertida i dinàmica.
  • Zumba Kids: Amb ritmes i cançons especials per ser executades conforme a l’edat dels infants. Cada sessió és una festa mentre desenvolupen la seva capacitat cognoscitiva, l’equilibri corporal i la seguretat en sí mateixos.

Compromesos amb els benestar integral d’infants i joves, les escoles esportives són pilar fonamental del nostre centre esportiu.

Amb unes àmplies instal·lacions i recursos que inclouen piscina, pistes de pàdel i sales d’activitats,  a Royal Lleida vetllem perquè l’aprenentatge lúdic inclogui hàbits saludables, d’higiene i tots els valors intrínsecs de l’activitat esportiva que col·laboren en fer una societat millor.

Inscriu-te a la recepció del centre a partir de l’1 de setembre de 2023!