Programa Nadal Royal 2022

A Royal Lleida acabem l’any com el vam començar: amb entusiasme! Recordeu el regal que va ser la conferència de Victor Küppers al febrer? Aquell dia vam prendre major consciència d’allò veritablement important a les nostres vides. I per això, el programa d’activitats d’aquest Nadal segueix aquesta línia. Aprofitem aquests dies per celebrar el tresor que és la salut, l’amor i el benestar! Pren nota!

Gran Recapte: del 21 al 30 de novembre

A Royal Lleida col·laborem amb el banc dels aliments a través del punt de distribució ElPalet.org. L’equip de El Palet treballa amb l’objectiu de millorar l’accés als aliments de les persones en situació de precarietat alimentària, potenciar una millor salut de les persones i seguir lluitant contra el malbaratament alimentari. Anima’t a fer la teva aportació! Per cada 5Kg en aliments que donis et regalem 1 entrada puntual al centre esportiu valorada en 10€.

“Afrontar els excessos nadalencs” xerrada nutricional: dijous, 15 de desembre, de 12.15h a 13.30h.

Reserva la teva plaça a la recepció del centre i pren nota de les pautes nutricionals i d’activitat física més importants per afrontar les festes. La xerrada anirà a càrrec d’Alba Giménez i Bea Pérez, tècniques superiors en dietètica. Places limitades!

Jornada solidària per La Marató: dilluns, 12 de desembre, de 19.30h a 20.30h.

Com cada any, mostrem tot el nostre recolzament a la tasca que La Marató de TV3 realitza per  fomentar i promoure la recerca biomèdica d’excel·lència. Enguany, els beneficis serviran per fer possible  la recerca en salut cardiovascular, i a Royal Lleida animarem la donació a través de d’una Màster d’Spinning ben especial:

1.- Reserva la teva plaça a la recepció del centre aportant el donatiu mínim de 5€.
2.- Per cada 8Km de pedalada, el centre donarà 1€ a La Marató de TV3!

La Grossa del Royal: 19 de desembre.

La nostra Grossa és una cistella plena de productes nadalencs per valor de 150€. El 19 de desembre la sortejarem entre els usuaris/es. El lot conté productes de la comarca: saludables i de proximitat, seleccionats per l’equip de ElPalet.org.

Què has de fer? Passar per recepció i omplir la butlleta de participació!

Recorda que les nostres instal·lacions romandran tancades els festius nacionals i autonòmics com són el 6, 8, 25 i 26 de desembre, i l’1 i 6 de gener. A més, la vigília de Reis, el 5 de gener, tancarem a les 20h. Tindrem una graella especial d’activitats dirigides entre el 19 de desembre i l’11 de gener.

I al gener… tornen les Crematorrons!

Crema excessos i torna a posar-te en forma amb les Màsters especials d’Any Nou!! El nostre staff tècnic t’ajudarà a recuperar-te de l’afartament d’aquestes festes. Pren nota i apunta’t a recepció!

  • 09/01: Màsters d’Aquagym i Cross
  • 10/01: Màsters de GAC i Aerostep
  • 11/01: Màsters de ZumRoyal, Ioga i Meta
  • 12/01: Màster de BodyPump

Comencem l’any nou amb la mateixa energia i entusiasme amb que acomiadem el 2022!