A Royal Lleida tenim motius poderosos! Quin és el teu?

Aquesta setmana arrenquem un nou curs escolar, i amb ell arriben un seguit de novetats al centre esportiu Royal Lleida que no et deixaran indiferent.

Fins el 31 d’octubre mantenim la matrícula gratuïta i, a més, aquest 26 de setembre renovem la graella d’activitats dirigides amb propostes innovadores perquè tinguis al teu abast tot allò que et vingui de gust. I sempre, ja ho saps, acompanyats per professionals que orientaran les teves rutines i t’ajudaran a assolir els teus objectius.

Però hi ha molts motius més per formar part de Royal Lleida. Quin és el teu?

 

 1. El nou curs ens porta les noves escoles esportives de Natació, Pàdel, Zumba i Cross! Descobreix tota la informació clicant aquí.

 2. La sala de suaus ha estat renovada i hem incorporat sessions que t’ajudaran en el teu desenvolupament físic, mental i espiritual. Consulta la graella d’activitats aquí.

 3. 3.700m2 de compromís ecològic! En els últims temps hem introduït millores per fer eficient el consum del nostre centre esportiu amb plaques solars, renovació de calderes i un equip climatològic net. 

 4. Estem molt orgullosos de l’equip de professionals que tenim, són persones que creuen en tu i que t’acompanyaran per assolir els teus objectius.

 5. Sabem que no estàs per perdre el temps. Per això, entra directe al nostre pàrquing. A Royal Lleida,  aparca i entrena!

 6. T’has plantejat iniciar-te al pàdel? No és una moda! Aquesta activitat ha arribat per quedar-se i per crear trobades socials inoblidables. Juga-hi a les nostres pistes renovades!

 7. Tenim una escola de formació que ofereix certificats de professionalitat per a persones aturades i treballadores. Cursos homologats i 100% subvencionats. Trobaràs a Royal Escola de formació una oportunitat per assolir la teva millor versió. Consulta-hi tota la informació a l’espai web.

 8. Tenim una sala d’Spinning brutal! El nostre programa et permet guanyar control sessió rere sessió! Consulta la graella d’activitats aquí i prova aquestes sessions que adaptem a tots els perfils!

 9. Ens reconeixeràs pel bon ambient! És cert, som una família i segur que t’encomanarem el bon rollo que ens caracteritza.

 10. La nostra experiència aquàtica inclou piscina, sauna, bany de vapor i ara també…jacuzzi! Consulta la graella d’activitats aquí.

   

A més, el proper dissabte 1 d’octubre hem organitzat una Màster de ZumRoyal per celebrar les festes de la tardor de Lleida. L’Alba i el Jordi t’esperen a les 11h a la plaça de les Magnòlies per gaudir del millor ritme festiu! No t’ho perdis, t’obsequiarem amb una samarreta! Inscriu-te a la recepció del centre!

Per als propers dies hem preparat dues Jornades de Portes Obertes: el 6 i el 27 d’octubre. En aquestes dates tothom qui vulgui pot entrar el centre esportiu, participar de les activitats i comprovar in situ tots aquests motius que hem esmentat abans. El nostre personal estarà disponible per resoldre tots els dubtes que tinguis.

Una altra de les nostres “finestres obertes” són les nostres xarxes socials. Et convidem a visitar-les i veure-hi tot el què fem, així com a compartir la teva experiència etiquetant el nostre centre esportiu (@royal_lleida).  Els nostres usuaris/es són els millors ambaixadors del nostre centre.

Estem a la teva disposició per a qualsevol dubte o suggeriment a través del telèfon 973 100 133 i del correu electrònic info@royallleida.es.

Ens veiem entrenant, compartint i gaudint de l’esport i l’activitat física!