Microhàbits

Petits canvis, grans resultats

En moltes ocasions ens proposem començar algun projecte nou o ens marquem un objectiu concret o simplement volem fer canvis en el nostre dia a dia, com pot ser: començar a anar al gimnàs al gener, portar una vida més saludable, arribar a l’estiu amb el cos perfecte, etc. Trencar amb la nostra rutina per intentar aconseguir el nostre propòsit requereix un esforç i incorporar nous hàbits al nostre dia a dia per aconseguir-ho. Per això hem de tenir clar que cal fer canvis que es puguin mantenir en un temps perllongat. És important que fugim d’aquelles accions que no ens ajuden a assolir-ho i evitar generar-nos per comprometre’ns amb el que volem aconseguir. A vegades sabem què volem, però no com fer-ho.

Els petits canvis poden marcar una gran diferència.

9 consells per poder assolir els nostres reptes:

  1. Comprèn perquè estàs realitzant els exercicis que t’han recomanat els professionals. El compromís amb tu mateix serà més gran.
  2. Coneix els beneficis d’assistir a una classe dirigida concreta. Segurament et motivi encara més!
  3. Tingues el suport d’un familiar o amic que t’ajudi a fer el primer pas i amb qui puguis compartir els avenços. Compartir és guanyar!
  4. Troba un equilibri entre el que t’agrada i el que necessites.
  5. Marca’t objectius realitzables, avaluables i que et permetin fer seguiment del teu progrés. Seràs conscient de la teva millora.
  6. Relaciona’t amb persones que tinguin objectius o interessos similars als teus.
  7. Experimenta amb diferents activitats. Qui sap si descobreixes noves aficions!
  8. Demana ajuda als professionals perquè t’assessorin i t’acompanyin.
  9. Sigues conscientque els teus hàbits només els pots impulsar tu mateix i que la clau està en la constància i la repetició constant.

Fer-ho en un entorn amable, on visquis experiències gratificants, t’ajudarà a assolir-ho. Des de Royal t’animem a començar amb els teus propòsits i ens comprometen a ajudar-te a assolir-los.

Óscar Cordero Torres

Entrenador de Força i Salut al Grup Royal
Atleta i entrenador de Powerlifting