El nou any 2022: el gran repte!

Iniciem l’any 2022 i tenim davant nostre un dels grans reptes de la nostra vida: vèncer definitivament, i després de grans sacrificis, la maleïda COVID que tan mal ens ha fet els darrers dos anys. Durant tot aquest temps hem patit, hem plorat, hem gaudit de moments molt emotius, hem lluitat per superar pedres al camí a nivell personal i professional i hem persistit. Ara arriba el moment de recuperar la nostra vida.

A Royal encarem aquest any amb la voluntat de superar el repte i volem poder fer junts aquest camí. Per aquest motiu estem preparant un 2022 ple d’activitats esportives, d’aprenentatge i de benestar personal. Per escenificar el nostre compromís amb la superació, la constància, la persistència, el sacrifici, l’esforç i les emocions hem creat un equip per participar a la propera TITAN DESERT 2022.

L’Equip Royal – Amics del Ciclisme de Vinyols és una expedició d’unes vint persones, que afrontarà el gran repte de creuar el desert del Marroc en BTT, del 8 al 13 de maig de 2022. Tots son esportistes amateurs aficionats a la bici i tenen vinculació amb el nostre centre Royal. Cada participant s’ha fixat els seus objectius, però tots volen arribar a la meta d’Erfoud el proper 13 de maig, rebre la seva “pedra de finisher” i emocionar-se per haver assolit el seu repte més íntim i esportiu.

Arrenquem aquest 2022, doncs, amb molts reptes i propòsits. Hem organitzat tot un programa de presentacions, actes i masterclasses perquè ens pugueu acompanyar i sumar-vos a l’objectiu de viure l’experiència de formar part de Royal. Seguiu-nos a les xarxes socials i estigueu al dia de totes les novetats. Nosaltres ja ens estem preparant pel gran repte 2022, ens hi acompanyeu?

Gerard Monguió Figuerola, gerent de Royal Health and Fitness Clubs