A Royal, ets protagonista!

Aquest nou curs 2021-22, iniciem una nova etapa per tots i totes, i a Royal ho fem amb el convenciment que l’activitat física i l’esport són un important aliat per recuperar l’entusiasme, la il·lusió i les ganes d’assolir els reptes que ens proposem.

Hem adaptat les nostres instal·lacions, fent-les espais segurs i protegits. Els nostres protocols garanteixen que, en activitats interiors i exteriors, tothom pugui desenvolupar les seves rutines i sentir-se acompanyat pels nostres professionals, cuidant tots els detalls.

Hem preparat un conjunt de serveis i activitats que ens ajudaran a sentir-nos bé, a estimar-nos i a descobrir la nostra millor versió: activitats esportives, fitness, espais outdoor & indoor, piscina, meditació, ioga, escoles esportives de pàdel per a infants i joves, entrenaments personals, programes de salut i molt més!

T’acompanyem amb els millors professionals, seguim el teu ritme i vetllem pels teus objectius. Forma part de la nostra missió, i d’allò que inspirem a l’alumnat que preparem cada dia a Royal Escola de Formació, l’entitat educativa que més professionals del fitness forma a Catalunya.

Ara és el moment! A Royal, ets protagonista!

Per tot plegat, fins el 31 d’octubre, t’oferim la matrícula gratuïta al centre. A més, posem a la teva disposició una invitació per descobrir totes les novetats a les nostres instal·lacions. Per visitar el centre, només cal enviar un correu electrònic a info@royallleida.es, o apropar-se a la recepció del centre, a fi de garantir la limitació d’aforament als nostres espais.

A Royal hi ha lloc per tothom i tothom està en bones mans. Que res et prengui la il·lusió i l’entusiasme!

Royalfitness.cat