Royal Lleida: estima’t!

Aquests dies segur que t’has fet moltes preguntes sobre com serà aquest inici de curs, i potser no has trobat respostes per a tot. És el moment d’apostar per les grans certeses. Per això, Royal Lleida enceta el mes de setembre reforçat de conviccions.

Estem convençuts que cal aprendre del moment què estem vivint. Estem convençuts que enfrontarem les situacions futures si vivim cada moment en plenitud, abraçant la vida. Estem convençuts que la incertesa d’aquests moments no ha de ser la protagonista de tot plegat: el protagonista ets tu. I per esdevenir autèntic protagonista del teu present i futur cal, primer de tot, que t’estimis.

Estimar-te és donar-te la oportunitat de ser la teva millor versió. A Royal, ho hem posat tot a la teva disposició per a què desenvolupis tot el teu potencial i visquis experiències que t’enriqueixin en totes les dimensions. Des d’aquesta perspectiva, donem la benvinguda al nou curs escolar convidant-te a cuidar de tu i dels teus, amb tot un seguit de motivacions que t’ajudaran a comprometre’t amb la salut i el benestar:

1.- La millor versió del centre:
A Royal Lleida tens tot el que necessites per garantir la teva seguretat i confort mitjançant l’adequació dels espais i zones d’entrenament i el reforç de la seguretat i mesures implementades enfront la COVID-19.
Prioritzem el teu benestar i millorem la teva experiència al centre.

2.- El proper 14 de setembre, reobrim la piscina!
Amb la reobertura de la piscina iniciem una nova temporada en la que incorporem de nou activitats aquàtiques i el bany lliure.

3.- Les activitats dirigides orienten i acompanyen el teu progrés!
Les activitats dirigides son peça clau del nostre servei, per això ampliem i actualitzem l’oferta. Pensades per cobrir les necessitats de perfils diversos, són una oportunitat per acompanyar-te personalment en l’assoliment dels teus reptes. Consulta el nou horari!
Recorda seguir reservant la teva activitat a través de l’APP de Royal!

4.- Tens el cap de setmana inclòs en la teva quota!
A partir de l’1 d’octubre, triïs la quota que triïs, tindràs el cap de setmana inclòs. T’esperem a Royal Lleida per entrenar de dilluns a diumenge.

5.- Les quotes Royal t’ho posen fàcil!
Ho tens més fàcil que mai per entrenar quan vulguis:
Quota bàsica: 59€
Quota matinal: 46€
Quota migdia: 42€
Quota +65: 32€
Quota estudiants: 38€
Quota aturats: 34€

6.- Mantenim les mesures de seguretat i prevenció sanitàries!
Amb reserves prèvies d’activitat, aforament limitat d’espais, mesures sanitàries recomanades i reforç de neteja i desinfecció. Consulta totes les mesures COVID vigents al centre!

7.- Torna l’escola de Pàdel!
Comencem la nova temporada amb grups d’infants, joves i adults, aquests últims dins l’escola d’iniciació o l’escola de rendiment. Seguim també amb les classes particulars i els tornejos especials.
Royal també és pàdel!

8.- Disposem d’un equip humà i professional sempre atent a les teves necessitats!
No ho faràs sol. Els nostres tècnics t’acompanyaran en aquest camí. Comptes amb tot un equip de primera per entrenar junts la teva salut!

9. T’oferim servei de pàrquing gratuït!
No perdis temps buscant aparcament, recorda que tens a la teva disposició el nostre pàrquing interior sense límit de temps!

Tot això i molt més és ESTIMAR-TE! Estarem encantats d’acompanyar-te i resoldre tots els teus dubtes!

Et convidem a seguir les comunicacions que farem arribar tant per aquest mitjà com per les nostres xarxes socials. Amb tot, tens a la teva disposició el correu electrònic info@royallleida.es i el telèfon 973 100 133 per qualsevol consulta o gestió.

Estima’t, quiérete, love you!

Fins ben aviat!