El pròxim 29 de juny ens retrobem!

Imatge del blog en relació a la campanya Free Summer 2020

Per fi arriba el dia que tots tan estàvem esperant. Amb més energia que mai tornem a gaudir plegats de l’esport i l’activitat física.

Benvolgut abonat/-da:

A Royal Lleida estem molt contents d’anunciar-te que el dia 29 de juny obrirem de nou les instal·lacions per a què puguis recuperar les teves activitats esportives.

Tot està llest per tal de fer d’aquest retrobament una experiència còmoda i tranquil·la.

Durant aquest temps hem centrat tota la nostra dedicació en treballar i invertir per a que a partir del dia 29 gaudeixis de la millor versió de Royal Lleida. Hem adequat els espais i realitzat diversos canvis per tal de garantir la teva seguretat, confort, i en definitiva, millorar la teva experiència al centre.

En els pròxims dies, Royal Lleida inaugurarà una nova etapa centrada en l’evolució constant per tal de seguir essent pioners en l’àrea de la salut i el fitness.

Amb aquest esforç i la teva actitud tornem amb més energia que mai per gaudir, junts, de l’esport i l’activitat física.

 

Nou horari

A partir del 29 de juny i durant aquest estiu, Royal Lleida obrirà en horari especial per garantir el manteniment, neteja i desinfecció de les instal·lacions:

 • De dilluns a divendres, de 7 a 13h i de 14 a 22h.
 • Dissabtes i diumenges, de 10 a 14h.

 

Instal·lacions i serveis operatius

 • Sala Fitness
 • Sala Spinning
 • Sala Dirigides
 • Sala Suaus
 • Pistes de pàdel
 • Sala social
 • Vestuaris
 • Servei de fisioteràpia

*Com a mesura de seguretat les zones aquàtiques quedaran tancades durant els mesos d’estiu.

 

Mesures específiques aplicades

Les mesures que hem adoptat responen a la voluntat de facilitar unes condicions que ens permetin vetllar per la salut de totes les persones.

 • Com a mesura de seguretat no hi haurà servei de tovalloles. Caldrà que portis una tovallola per utilitzar durant l’activitat i una tovallola si et dutxes al centre.
 • Per tal de respondre millor a les limitacions d’aforament, hem disposat per a tu d’un nou sistema de reserva que caldrà utilitzar per accedir a les instal·lacions. Podreu tramitar les reserves a través de l’App Royal i també directament en les mateixes instal·lacions (recepció). En breu, us comunicarem instruccions senzilles per poder realitzar còmodament les vostres reserves.

 

Part de la quota gratuïtat durant el mes de juliol

Com a conseqüència de la interrupció de l’activitat i dels serveis des del passat 13 de març, Royal Lleida cobrarà la mensualitat del mes de juliol aplicant el descompte corresponent als dies no gaudits del mes de març.

Quotes d’abonament:  De l’1 al 15 de juliol podràs realitzar els canvis pertinents en la teva quota. Si encara no estàs segur de voler acompanyar-nos durant aquest estiu, consulta a recepció quines opcions tens per a incorporar-te al mes de setembre.

Quotes FREE SUMMER 2020

Aquest estiu el gaudirem junts! Amb les noves quotes mensuals exclusives per aquest estiu, et serà més fàcil que mai.
Quota Bàsica: 52€
Quota Matinal: 40€
Quota Migdia: 36€
Quota Especial: 34€
A més a més també pots gaudir del descompte familiar del 10% en la quota

*Quotes vigents fins al 30 de setembre de 2020.

 

Estem a la teva disposició!

Et convidem a seguir les comunicacions que us farem arribar tant per aquest mitjà, com per les nostres xarxes socials i la nostra web.

 Per qualsevol consulta o gestió ens tens a la teva disposició al correu electrònic info@royallleida.es

Estem molt contents de tornar a obrir les portes, retrobar-nos i poder gaudir, de nou de l’esport i l’activitat física.

T’esperem i t’agraïm la teva confiança!

Fins ben aviat!