Skip to content

Instal·lacions

recepcio-royallleida

Recepció

El nostre departament comercial i d’atenció al client t’informarà de qualsevol dubte que tinguis. També ens pots trucar al 973 100 133.

Sala Fitness

Espai dedicat al teu treball cardiovascular i de força. Hi trobaràs un gran equipament de màquines guiades, pes lliure i tot tipus de màquines cardiovasculars. En aquest espai el tècnic de sala et podrà realitzar una entrevista, un pesatge, configurar el teu programa d’entrenament, assessorar i realitzar el seguiment de la teva evolució i millora.

Sala Dirigides

Sala dedicada a gran part de les activitats dirigides del centre. En espai ampli i confortable on es duen a terme activitats de ritme, força i activitats en circuït.

Sala Suaus Royal Lleida

Sala Suaus

Espai diàfan destinat principalment a activitats terapèutiques, de baixa intensitat, connexió cos-ment i consciència corporal.

Sala Spinning

Espai destinat exclusivament a les classes de Spinning.

Zona d'Entrenament Funcional Royal Lleida

Zona d'Entrenament Funcional

Espai destinat específicament a la realització d’activitats funcionals i metabòliques d’alta intensitat. Hi podràs entrenar lliurement mentre no s’hi estigui realitzant cap activitat.

Piscina Climatitzada

Piscina climatitzada de 15 x 10 metres on podràs nedar en horari de bany lliure, realitzar activitats dirigides aquàtiques, activitats terapèutiques i altres cursos específics. En aquest espai podràs gaudir també d’una zona de jacuzzi, bany de vapor i sauna.

Pàdel Royal Lleida

Pàdel

2 pistes de pàdel al teu abast per jugar amb amics i socis. Durant la setmana també s’hi realitza l’escola de pàdel amb l'objectiu de perfeccionar i millorar la tècnica. Podràs apuntar-te també als nostres tornejos, lligues i cursos intensius.

Sala Social

Zona de relax, menjador i relacions socials. Zona amb autoservei on podràs prendre un cafè, un petit aperitiu o llegir la premsa. També pots portar la teva carmanyola, escalfar-te el dinar i fer-ne ús com a menjador. Un espai exclusiu per a fer un break time.

Vestidors

Espais amplis i confortables equipats amb guixetes d’ús puntual, dutxes individuals, serveis, assecadors i dispensadors de sabó. En el mateix vestuari hi trobaràs també una sauna seca.

Logo Royal Lleida Horitzontal

Pàrquing

No perdis temps buscant aparcament. Royal t’ofereix aparcament interior gratuït.

Espai Outdoor

Gaudeix de les teves activitats preferides en un espai a l'aire lliure i equipada per a l'activitat física i l'entrenament en petits grups.