Celebra el #Castaween amb nosaltres!

El proper dilluns, 30 d’octubre, celebrem amb tu Halloween i la Castanyada amb una proposta que no et deixarà indiferent!

Màster Classes temàtiques: Castaween es viu al Royal Lleida!

  • 9:15h AquaGym
  • 10:15h ZumRoyal
  • 18:15h Spartan
  • 19.30h Spinning

Vine disfressat i guanya un pack esportiu Royal Lleida!

Si participes a qualsevol de les Màsters proposades amb la teva disfressa, entraràs al sorteig d’una motxilla Royal i d’entrades puntuals per gaudir del centre esportiu amb els teus amics i amigues. Per participar del sorteig has de tenir 16 anys o més i ser abonat/da del centre.

Es sortejaran 3 premis entre els participants de cada Màster Class (en total, durant la jornada,  12 premiats). No es poden entregar 2 o més premis al mateix participant, és a dir, participar disfressat de cada Màster et dona dret a guanyar un premi (no 12). 

Els guanyadors/es del sorteig es publicaran a les xarxes socials del centre esportiu i els premiats podràn recollir el pack a la recepció. En aquell moment, es realitzarà la fotografia amb tècnics i premiats, per poder fer-ne difusió a les xarxes socials, sempre considerant la llei aplicable pel que fa al tractament de dades i als drets d’imatge.

Apunta’t a les Màsters a través de l’APP del centre i preparar la teva disfressa més terrorífica!