Respira! Les Jornades de Ioga i Meditació

El 21 de juny és el Dia Internacional del Ioga i ho celebrarem, de nou, junts!

Et compartim la 2a edició del programa RESPIRA, les jornades organitzades per Royal Lleida i Royal Escola de Formació de Ioga i Meditació. Totes les activitats s’ofereixen gratuïtament pels usuaris/es de Royal Lleida i per l’alumnat i exalumnat de Royal Escola de Formació (places limitades). Pren nota de totes les propostes:

TALLERS
[La inscripció a totes les activitats és realitzarà a través de la recepció del centre esportiu Royal Lleida o del correu electrònic info@royallleida.es]

Màster Class d’Ayurveda
Dijous, 1 de juny

L’Ayurveda o «ciència de la vida» és el sistema mèdic tradicional practicat a l’Índia des de fa més de quatre mil·lennis. Igual que la medicina tradicional xinesa, l’Ayurveda és una ciència holística que considera l’ésser humà en la seva totalitat (cos, ment i esperit). Combina l’ús de plantes, una nutrició apropiada, una purificació i, sobretot, una forma de vida positiva per mantenir l’harmonia i l’equilibri entre la ment i el cos. És a dir, posa especial èmfasi en la prevenció de la malaltia més que en la curació dels símptomes específics.

A través d’aquesta activitat t’introduiràs en la filosofia ayurvèdica, la teoria Samana Visheha, el text Pakrutti i les característiques dels doshas Vata, Pitta i Kapha.

A càrrec de Mercè Pérez, instructora de ioga i experta en doctrina ayurvèdica.

 • Horari: de 18 h a 20 h (aprox.)
 • Lloc: Aula de formació a Royal Lleida

Concert de Silenci i ioga a la Seu Vella
Divendres, 2 de juny

Una jornada de celebració en la que gaudiràs d’una sessió de ioga impartida pels nostres tècnics, i l’especial Concert de Silenci del músic i terapeuta Oriol Ginestà.

Podràs sentir els sons harmonitzadors dels bols i del gong, amb el cant de mantres sagrats, i ens endinsarem en la profunditat d’una presència amable i sincera. Pots venir a cantar, a escoltar, a meditar, o senzillament a relaxar-te amb aquesta trobada especial, en el marc i l’energia incomparable de la Seu Vella.

 • FitIoga amb els nostres instructors: de 19.00 h a 19.45 h
 • Mitja part
 • Concert de Silenci amb Oriol Ginestà: de 20:30 h a 21:30 h
 • Lloc: Claustre de la Seu Vella (Lleida)

Cant Vèdic Terapèutic
Dimarts, 6 de juny

El cant vèdic, amb la seva pràctica arrelada fa cent anys, és una de les eines més poderoses i efectives per calmar la ment i meditar. Els seus efectes modifiquen aspectes físics de l’ésser humà i també estats d’ ànim, emocionals, mentals, psíquics.

 A través d’aquesta activitat t’indroduiràs al sànscrit i als Veda, s’impartiran mantres per a la salut i es realitzarà un japa mala del Gayatri mantra, de grans vistuts per a la calma mental, la potenciació de la memòria i l’atenció.

A càrrec de Divina Melé, instructora de ioga, especialista en ioga terapèutic i cant vèdic

 • Horari: de 18h a 20h
 • Lloc: Sala Suaus

Taller de Ioga Terapèutic
Dijous, 8 de juny

IOGA PER ACTIVAR EL SISTEMA DIGESTIU AMB PERSPECTIVA AYURVÈDICA

Aquesta sessió està pensada en base a la ciència de l’ayurveda, que manté un estret lligam amb el ioga donat que neixen de la mateixa Darshana: Samkhya La  finalitat d’aquesta sessió és transmetre consciència més enllà de l’experimentació física.

La medicina ayurveda proporciona una perspectiva senzilla, lògica, fàcil d’entendre que ens permet millorar ràpidament la nostra salut. Una part fonamental d’aquesta medicina és la pràctica de ioga ja sigui per prevenir, mantenir o recuperar la salut.

 Per aquest motiu, les diferents postures existents tenen diferents finalitats i repercuteixen directament a la nostra salut física i mental. A més a més, aquesta sessió de ioga s’impartirà en base el llinatge de “Bihar School of Yoga” Munger, un llinatge que introdueix el 8 passos de Patanjali. 

A càrrec de Divina Melé, instructora de ioga, especialista en ioga terapèutic i cant vèdic, i Mercè Pérez, instructora de ioga i experta en doctrina ayurvèdica.

 • Horari: de 17.15 h a 19.15 h
 • Lloc: Sala Suaus

AMPLICACIÓ DE LA GRAELLA D’ACTIVITATS
[Inscripció a través de l’APP del centre]

Durant tot el mes de juny, ampliem la graella d’activitats amb sessions dirigides per l’alumnat d’Instrucció en ioga de Royal Escola de Formació i les seves professores Bruna Pons i Andrea Hernández.  Pren nota

 • Hatha Vinyasa per a espatlles:
  Dijous, 1 de juny, de 12 h a 12:50 h
 • Hatha Vinyasa per a columna vertebral:
  Dimecres, 7 de juny, de 12 h a 12:50 h
 • Hatha Vinyasa per a principiants:
  Divendres, 2 de juny, de 9.30 h a 10:30 h i d’11.30 h a 12.30 h
  Dilluns, 5 de juny, de 9.30 h a 10.30 h
  Divendres, 9 de juny, de 9.30 h a 10:30 h i d’11.30 h a 12.30 h
  Dilluns, 12 de juny, de 9.30 h a 10:30 h i de 12.30 h a 13:30 h
  Divendres, 16 de juny, de 9.30 h a 10:30 h i d’11.30 h a 12.30 h
  Dilluns, 19 de juny, de 9.30 h a 10:30 h i de 12.15 h a 13.15 h
  Dimecres, 21 de juny, de 9.30h a 10.30h
 • Hatha Vinyasa per millorar la digestió:
  Dimecres,14 de maig, de 12 h a 12:50 h
 • Hatha Vinyasa en cadira:
  Dilluns, 5 de juny, de 12.30 h a 13.30 h
  Dilluns, 19 de juny, de 13.15 h a 14.15 h

Per qualsevol dubte estem a la teva disposició al telefón 973 100 133 i al correu electrònic info@royallleida.es

T’esperem amb molta il·lusió! Comptem amb tu!

*Totes les activitats són gratuïtes per als abonats/es de Royal Lleida i Royal Tarraco, així com pels alumnes i exalumnes de Royal Escola de Formació. Si no pertanys a aquests col·lectius, el preu per activitat és de 10€, consulta a la recepció del centre.