Bases legals de l’activitat “Passaport Royal”

Bases legals de l’activitat “Passaport Royal”

Preparat per l’aventura d’aquest 2023? Amb el Passaport Royal t’ajudem a adquirir nous hàbits i premiem el teu esforç! Para atenció als detalls de la promoció i… A JUGAR!

1.- Entitat organitzadora i ubicació de l’activitat promocional
L’activitat promocional està organitzada per Royal Lleida (FMO Lleida S.L), amb domicili a Plaça Pere Clariana, 2 43391 -Vinyols i els Arcs- (Tarragona), a fi d’incrementar la notorietat de marca, de fidelitzar i premiar el suport dels abonats/es i d’animar l’adquisició de nous hàbits saludables.

2.- Persones a les que es dirigeix l’activitat i requisits de participació
La participació és exclusiva per a abonats/es del centre esportiu Royal Lleida. Per poder participar de la promoció és imprescindible:

  1. Tenir 16 anys o més.
  2. Ser seguidor del perfil @royal_lleida a Instagram o bé a Facebook.
  3. Queden exclosos de participació al sorteig els treballadors/es de l’entitat organitzadora.
  4. No hi ha restriccions d’àmbit territorial.
  5. La participació és gratuïta.

3.- Dates del concurs

El període* per participar comprèn del 16/01 al 28/02 del 2023.

4.- Dinàmica de l’activitat promocional

  1. Recollir el Passaport Royal a la recepció del centre i omplir les dades del document.
  2. Realitzar els reptes que s’hi proposen dins el període promocional.*
  3. En funció del repte, la recepció o l’equip de tècnics segellaran l’activitat assolida. Aquesta validació és imprescindible.
  4. Hi ha 3 categories de premis. Un cop s’hagin assolit els requisits d’una d’elles, l’abonat/da podrà accedir a la seva recompensa.
  5. Si no s’aconsegueix superar cap categoria de reptes, però s’han assolit un mínim de 3, l’abonat/da participarà d’un sorteig especial.

5.- Premis del concurs

En funció del volum de reptes assolits, s’han previst 3 categories de premis:

Categoria 1
Els primers 10 usuaris/es en assolir els 8 reptes rebran una motxilla esportiva, una samarreta tècnica i una mensualitat gratuïta.

Categoria 2
Els primers 20 usuaris/es en assolir, mínim, 6 reptes rebran una motxilla esportiva i una samarreta tècnica.

Categoria 3
Els primers 20 usuaris/es en assolir, mínim, 4 reptes rebran una samarreta tècnica i un bidó d’aigua.

Sorteig final:
Si l’abonat/da no ha pogut accedir a cap dels premis de les anteriors categories i ha assolit, mínim, 3 dels 8 reptes proposats podrà entregar a recepció el passaport per incloure’l al sorteig final. S’entregaran 5 premis d’una sessió d’entrenament personal amb el tècnic que l’usuari/a triï. Els guanyadors/es seran seleccionats de forma aleatòria a través de l’aplicació AppSorteos (app-sorteos.com) entre els usuaris/es que acompleixin els requisits ja mencionats. La data del sorteig serà el dimecres, 1 de març de 2023.

6.- Reptes “Passaport Royal”:

  • Participa en 3 activitats cardiovasculars dins el període de promoció.
  • Participa en 3 activitats de força dins el període de promoció.
  • Participa en 3 activitats suaus dins el període de promoció.
  • Convida 2 amics al centre i realitza una activitat dirigida o un entrenament a sala amb ells. 
  • Fes-te un selfie realitzant alguna activitat de la nostra graella, penja-la al teu instagram, comparteix la imatge a les teves històries i etiqueta @royal_lleida.
  • Realitza un mesurament corporal amb la nostra bàscula de precisió, demana ajuda al nostre tècnic en sala fitness. 
  • Assisteix a la caminada popular Royal (5) del proper dissabte 18 de febrer a les 9:30h:
      1. Sortida curta (Royal – Parc de la Mitjana – Royal)
      2. Sortida llarga (Royal – Parc de la Mitjana – La Seu Vella – Royal)
  • Registra la teva entrada al centre esportiu durant 24 dies dins el període de promoció, mitjançant la reserva per APP i la polsera d’accés.

En funció del repte, la recepció o l’equip de tècnics segellaran l’activitat assolida. Aquesta validació és imprescindible.

7.- Comunicació dels guanyadors/es

Dins el període promocional, els abonats/es entreguen lliurement el seu passaport a la recepció del centre i es farà entrega immediata del premi un cop comprovat l’assoliment de tots els requisits.

El premi es formalitzarà a la recepció del centre esportiu Royal Lleida (C/ Baró de Maials 117, Lleida) on es realitzarà una fotografia amb els guanyadors/es per, posteriorment, fer-ne difusió a través de les plataformes oficials del centre.

A mesura que es vagin entregant els premis, s’anirà comunicant a través de les xarxes socials oficials del centre esportiu el nom dels premiats, i el volum de premis restants per categoria.

La persona guanyadora NO podrà traspassar el premi a un amic/conegut. En el cas que no pugui beneficiar-se, s’invalidarà.

En cas que l’activitat promocional no compti amb un mínim de 10 participants serà declarada deserta. Els premis no es podran modificar o substituir sota cap circumstància per una compensació en metàl·lic.

8.- Responsabilitat de l’empresa
L’empresa organitzadora es reserva el dret d’escurçar, prorrogar, modificar o cancel·lar aquesta activitat promocional si així ho considera convenient o si ocorreguessin supòsits especials que impedeixin la realització de la mateixa.

Igualment, Royal Lleida (FMO Lleida S.L), es reserva el dret d’eliminar fotos o comentaris de tercers a les seves plataformes de comunicació que no s’adeqüin a la seva filosofia d’empresa o que es considerin ofensives per a altres internautes.

Royal Lleida (FMO Lleida S.L), no es farà responsable de les afirmacions que terceres persones facin a través de la xarxa social i es reserva el dret de dur a terme les actuacions judicials que cregui pertinents contra les mateixes.

Tampoc es responsabilitza dels danys o perjudicis que poguessin ocórrer en el moment en què els guanyadors/es accedeixin als seus premis.

9.- Tractament de les dades personals

Les dades personals facilitades seran incorporades a un fitxer automatitzat, propietat de Royal Lleida (FMO Lleida S.L). El tractament de les mateixes es realitzarà de conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en la Llei 34/2002 de 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic.

Royal Lleida (FMO Lleida S.L) es reserva el dret d’informar els participants de les promocions i accions comercials que l’empresa dugui a terme posteriorment per qualsevol mitjà.

10.- Llei aplicable
Per a tot el que no s’especifica en aquestes bases legals del concurs, la promoció s’ha de sotmetre a la normativa espanyola que estigui en vigor en aquell moment.

En cas de litigi resoldran la contesa els Jutjats i Tribunals de Lleida, sense perjudici del fur que pogués correspondre segons la normativa aplicable.

11.- Acceptació de les bases de l’activitat promocional
En participar de l’activitat i donar les teves dades personals estàs acceptant de forma expressa aquestes bases legals. En cas que desitgis obtenir més informació et pots posar en contacte amb l’empresa organitzadora trucant al següent número de telèfon (973 100 133) o enviant un correu electrònic a (info@royallleida.es).

(1)En cas de pèrdua, i sense possibilitat de comprovar les validacions,  el centre esportiu facilitarà un nou passaport en blanc.
(2) L’entitat organitzadora es reserva el dret de modificar els premis si així ho requereix el context per d’altres d’equivalent valor econòmic.
(3) La sessió d’entrenament personal s’haurà de realitzar abans que passin 3 mesos de la data del sorteig.
(4) Activitats cardiovasculars es consideren les sessions de Ciclo Watts, Zumba, Running, Aquagym, AquaZumba, partit de Pàdel, HBX i Hiit.
(5) Activitats de força es consideren les sessions de Body Pump, CrossRoyal, Spartan Royal, Metabolic i Kettlebells.
(6) Activitats suaus són el Ioga, Mobility, Pilates i Meditació.
(7) Per venir, has d’inscriure els teus amics a la recepció del centre i reservar allá mateix l’espai o activitat que compartireu amb ell.
(8) Inscriu-te a través del mail info@royalleida.es o a través de la recepció del centre.
(9) Per fer ús de la piscina coberta, sala cardio/fitness, activitats dirigides, Open Box, Pistes de Pàdel o Royal Dona.