AGENDA D’AGOST

Agost, la tranquil·litat de l’estiu!

Tenim per davant molts dies de llum i sol per trobar la tranquil·litat que ens permetrà arribar a la tardor plens i plenes d’energia. Per ajudar-nos, el coordinador tècnic del centre esportiu Royal Lleida, Guillem Angel, ens ha preparat una sessió de meditació molt especial.

Taller de Meditació

Dimecres, 17 d’agost, d’11’15h a 12’15 h

Coneguem què és i per a què serveix la meditació i com aprofitar tots els seus beneficis per millorar el benestar, la salut i el desenvolupament personal. 

Per gaudir d’aquest taller cal apuntar-se a la recepció del centre. 

Si et quedes tot l’agost a Lleida, aprofita les instal·lacions del centre esportiu per posar-te en forma. Tens tota una graella d’activitats plena de classes dirigides per a tots els gustos i nivells d’entrenament. I, com sempre, recorda que l’equip de tècnics/ques de la sala et poden donar un cop de ma per treure millor partit dels aparells.

I recorda que durant el mes d’agost la matrícula per inscriure’s és gratuïta. Anima als teus amics i familiars a venir a entrenar amb tu. Entrenar en grup és molt més divertit!