BASES LEGALS CONCURS IOGA I ART SOLIDARI A LA SEU VELLA

RESPIRA!

BASES LEGALS DEL SORTEIG IOGA I ART SOLIDARI A LA SEU VELLA

1.- Entitats organitzadores i ubicació del concurs

L’activitat promocional està organitzada per Royal Lleida (FMO Lleida S.L), amb domicili a Plaça Pere Clariana, 2 43391 – Vinyols i els Arcs- (Tarragona) a fi de donar-se a conèixer a la ciutat de Lleida.

2.- Persones a les que es dirigeix el concurs i requisits de participació

Poden participar del sorteig les persones físiques que omplin una butlleta amb les seves dades durant l’acte IOGA I ART SOLIDARI A LA SEU VELLA que es celebrarà el proper dissabte 4 de juny de 19h a 22h. La butlleta es farà expressament per aquest esdeveniment.

Queden exclosos de participació al concurs els/les treballadors/es de les entitats organitzadores. No hi ha restriccions d’àmbit territorial. La participació al concurs és gratuïta.

Per poder participar del sorteig és imprescindible:

  • Tenir 18 anys o més (*)
  • Omplir les dades personals de contacte en la butlleta feta expressament per aquest esdeveniment i depositar-la a la caixa que estarà a la carpa de l’artista Maria Masfret.

Els guanyadors/es s’obtindran en un sorteig que es farà la setmana següent de l’acte i que es gravarà per fer-ho públic a les xarxes socials de Royal Lleida, Linnea B i Maria Masfret.

3.- Dates del concurs

El període per participar és el dia 4 de juny de 2022, de 18.30h fins a 21.00h.

El sorteig es farà a l’acabar la Màster Class de Ioga, al mateix Baluard de la reina. Els/les guanyadors/es es publicaran entre el 7 i el 14 de juny, als perfils de @royal_lleida, @linneaB i @mariamasfret, d’Instagram i Facebook.

4.- Premis del concurs

El concurs s’anunciarà als perfils socials de @royallleida, @mariamasfret i @linneab i es convidarà els usuaris/es a participar-ne durant l’acte IOGA I ART SOLIDARI A LA SEU VELLA que es durà a terme al Baluard de la reina de la Seu Vella de Lleida, el dia 4 de juny, de 19.00h a 21.00h.

El concurs té els següents premis:

  • 1 curs online de ioga ofert per @linneaB
  • 1 làmina de l’artista Maria Masfret, escollida per l’artista
  • 1 mensualitat al centre esportiu Royal Lleida

5.- Comunicació dels guanyadors/es

Els nick name dels guanyadors/es es publicaran en un post a la secció de notícies dels perfils @royallleida, @mariamasfret i @linneab. A més, es contactarà amb els guanyadors/es a través de correu electrònic o telèfon a fi de confirmar les dades personals i concretar una cita per formalitzar l’entrega del premi.

Si un cop passats 5 dies naturals des del contacte amb el guanyador/a, aquest no envia resposta al centre per a la confirmació de dades i la formalització del premi, perdrà la condició de guanyador.

El premi es formalitzarà a la recepció del centre esportiu Royal Lleida (C/Baró de Maials, 119, 25005 Lleida) on el mateix director es farà una fotografia amb els guanyadors/es per, posteriorment, fer-ne difusió a través de les xarxes socials.

La persona guanyadora NO podrà traspassar el premi a un amic/conegut. En el cas que no puguin beneficiar-se, els premis quedaran deserts. En cas que el concurs no compti amb un mínim de 10 participants serà declarat desert. Els premis no es podran modificar o substituir sota cap circumstància per qualsevol altre objecte o compensació en metàl·lic.

6.- Responsabilitat de l’empresa
L’empresa organitzadora es reserva el dret d’escurçar, prorrogar, modificar o cancel·lar aquest sorteig si així ho considera convenient o si ocorreguessin supòsits especials que impedeixin la realització del mateix.

Igualment, l’empresa organitzadora es reserva el dret d’eliminar butlletes que no s’adeqüin a la seva filosofia d’empresa o que es considerin ofensives per a altres persones.

L’empresa organitzadora no es fa responsable de les afirmacions que terceres persones facin a través de la xarxa social i es reserva el dret de dur a terme les actuacions judicials que cregui pertinents contra les mateixes. Tampoc es responsabilitza dels danys o perjudicis que poguessin ocórrer en el moment en què els guanyadors gaudeixin dels premis.

7.- Tractament de les dades personals
Les dades personals facilitades seran incorporades al fitxer automatitzat, propietat de Royal Lleida (FMO Lleida S.L). El tractament de les mateixes es realitzarà de conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en la Llei 34/2002 de 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic.

Royal Lleida (FMO Lleida S.L) es reserva el dret d’informar els participants de les promocions i accions comercials que l’empresa dugui a terme posteriorment per qualsevol mitjà.

9.- Llei aplicable

Per a tot el que no s’especifica en aquestes bases legals de sorteig a Instagram i Facebook, la promoció s’ha de sotmetre a la normativa espanyola que estigui en vigor en aquell moment. En cas de litigi resoldran la contesa els Jutjats i Tribunals de Lleida, sense perjudici del fur que pogués correspondre segons la normativa aplicable.

10.- Acceptació de les bases d’aquest concurs

En participar en el concurs i donar les teves dades personals estàs acceptant de forma expressa les anteriors bases del sorteig. En cas que desitgis obtenir més informació et pots posar en contacte amb l’empresa organitzadora:

ROYAL LLEIDA –  trucant al següent número de telèfon (973 100 133) o enviant un correu electrònic a info@royallleida.es.

(*) Si el guanyador és menor d’edat haurà de rebre el premi en el seu nom una persona major d’edat.