ROYAL LLEIDA 2022: una experiència única!

A Royal Lleida arrenquem el nou any amb un seguit de propostes que us anirem desvetllant en les properes setmanes. Estem convençuts que amb el nostre compromís, esforç i entusiasme la teva experiència al nostre centre esportiu et situarà allà on tu vols: tornar a ser protagonista de la teva vida!

És molt important per a nosaltres posar-te al centre de la nostra tasca diària, i això implica oferir-te un programa integral que et permeti cuidar el teu cos i la teva ment, proposar-te nous reptes i objectius, i descobrir espais per créixer personalment. Avui, 10 de gener, obrim un nou període a Royal Lleida i comptem amb tu per omplir el 2022 d’experiències úniques! A més, fins el 28 de febrer la matrícula d’inscripció al centre és gratuïta.

Aquest serà l’any de la primera participació d’un equip Royal a la Titan Desert, la famosa carrera de mountain bike per etapes al Marroc. Aquesta setmana hem preparat per a tu màster classes per recuperar-te dels excessos nadalencs, hem inaugurat les noves pistes de pàdel, i el properament estrenarem la nova Sala de Suaus. A més, seguint els vostres suggeriments hem incorporat una font d’osmosis per refrescar-vos durant la vostra rutina. Un bon aperitiu de tot el que hem preparat per a tu.

La ciutat de Lleida mereix un espai que posi en el centre a les persones i que miri al futur amb esperança i entusiasme. Aquest és el nostre propòsit d’any nou. Per això, et convidem a seguir les properes comunicacions que farem a través de les nostres xarxes socials, a la recepció del centre i per correu electrònic. Ets una peça clau!

Estem a la teva disposició per qualsevol dubte o suggeriment a través del correu electrònic info@royalleida.es i per telèfon al 973 100 133.

Viu l’experiència Royal!