Horaris i indicacions Nadal 2020

Us informem dels canvis en els horaris de cara als propers festius:

Els propers 24 i 31 de desembre el centre tancarà a les 20h. Les activitats dirigides finalitzaran a les 15h. Reviseu els horaris a l’APP per tal de fer la vostra reserva. Els festius 25 i 26 de desembre, i l’1 i el 6 de gener 2021 el centre romandrà tancat.

Com sabeu, el divendres 18 de desembre es van comunicar les noves restriccions anunciades pel Govern de la Generalitat. La bona notícia és que seguim oberts i en funcionament, tot i que les properes setmanes haurem d’extremar les precaucions. Tingueu present que:

1.- L’ús de la mascareta és obligatori en tots els espais del club excepte en els moments en que es duguin a terme activitats a l’àmbit aquàtic, en espais exteriors, i dins la dutxa.

2.- Mantenim els horaris d’activitats, tot i que s’ajustaran les activitats d’alta intensitat per tal d’adaptar-nos còmodament a l’entrenament amb mascareta.

3.- Imprescindible reservar activitat a través de l’APP del centre per tal de garantir l’acompliment dels aforaments.

A Royal Health & Fitness Clubs estem completament adaptats a les indicacions per tal de continuar entrenant amb totes les garanties de seguretat, salut i higiene.

Passeu molt bones festes!